Employee Spotlight - Cathy Desorcy, Business Insights Manager

Hur ser din typiska dag ut?

Försäljning och marknadsföring, prover, kundservice, och allt annat som uppmanas av mig att göra.

Hur länge har du jobbat på Super Brush?

24+ år

Vilken är din favorit del om att arbeta på Super Brush?

Super Brush har en familjär atmosfär som är ren och säker. Jag tycker också verkligen om de människor jag arbetar med.

Vad är 5 ord som beskriver din personlighet?

Vänlig, omtänksam, generös, glad och snäll.

Berätta ett intressant faktum om dig själv.

Jag älskar att resa. Jag har varit på alla 7 kontinenter.

Vilken är den bästa platsen du har rest till?

Afrika, eftersom det är så ärlig och rå. Även om det är en tungt turistisk plats, ser djuren i deras naturliga livsmiljö gör att du känner dig mindre på något sätt. Som ditt klädhår, och smink är fåniga. Är inte vi alla djur som lever en dag till dag livet som de är? Svårt att förklara. Det är en ögonöppnare! Jag önskar verkligen att alla kunde uppleva det en gång i sitt liv.

Vad har du för fritidsintressen?

Jag hjälper till vid Lorraines soppkök, mina kyrkokommittéer, och täcke på fritiden.

Employee spotlight

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras